Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Τι είναι το FOSSCOMM ;

Το FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα ετήσιο συνέδριο για το Ελεύθερο Λογισμικό. Οργανώνεται απ’ την Ελληνική κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι η προώθηση της ιδέας του Ελεύθερου Λογισμικού και η σύσφιξη των σχέσεων της κοινότητας του.

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Μπορείς να συμμετέχεις σαν εθελοντής και να βοηθήσεις στην διοργάνωση αυτού του γεγονότος. Πολύ απλά στείλε μας mail στο info [at] serlug [dot] gr .

Θέλω να κάνω μια παρουσίαση πάνω σε κάποιο θέμα πάνω στο ανοιχτό λογισμικό τι πρέπει να κάνω;

Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες εδώ και αντί για το email μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα του ‘Υποβολή παρουσιάσεων’ .

Θα υπάρχει χρέωση στην είσοδο;

Δέν υπάρχει κάποια χρέωση. Είναι συνέδριο που αφορά το Ανοιχτό και Ελεύθερο Λογισμικό. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Τα χρήματα αυτά απο πού θα βρεθούν;

Τα χρήματα για την πραγματοποιήση αυτής της προσπάθειας προέρχονται μέσα απο χορηγίες και δωρεές στον σύλλογο. Αν θέλεις και εσύ να συνεισφερεις δίνοντας κάποιο ποσό στείλε μας mail στο info [at] serlug [dot] gr με θέμα ‘Δωρεές/Χορηγίες’.

Θα υπάρξει δωρεάν internet στον χώρο του συνεδρίου;

Ναι, θα υπάρξει ασύρματο δίκτυο με SSID ‘fosscomm2012′

Θα υπάρξει κάποιο catering ;

Κατα την διάρκεια του διημέρου θα υπάρχει catering καθόλη την διάρκεια της ημέρας προκειμένου να μην μείνει κανείς νηστικός!! Επίσης και το κυλικείο της σχολής θα είναι ανοιχτό ετσι ώστε να εξυπηρετεί τους παρεβρισκόμενους.

Άν δεν καταφέρω να παρεβρεθώ στo FOSSCOMM τελικά θα υπάρξει κάποιο streaming να το δώ online ;

Όλο το συνέδριο θα καλύπτετε με live streaming το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις μέσα απο το παρών site. Επίσης μετά το τέλος του FOSSCOMM θα ανέβει υλικό στο site με φωτογραφίες και βίντεο παρουσιάσεων.